Share!

Asistant la o intreaga incercare de schimbare de sexe intre cel frumos si cel puternic, as putea spune ca efectele sunt oarecum la nivel inalt.

Pe cand mergeam cu autobuzul 123, nu am putut sa nu observ o figura destul de neutra dar care ascundea o tristete mult mai adanca decat ar fi crezut cineva – mai putin eu evident.
Acea fata de baiat la vreo 20-21 de ani abatuta doar la interior se scremea sa produca niste cuvinte si probabil o propozitie pe un telefon cu ecranul oarecum penetrat la un moment dat de o piatra. Cred ca pana si piatra e mai tare cand vine vorba de penetrari in cazul ca piatra si baiatul ar avea vreo disputa vreodata in fata publicului.

Eu oricum am o viata a mea si chiar nu ma intereseaza absolut deloc ceea ce fac altii cu viata lor sau orice alt tip de detalii.
De aceea am respirat de 3 ori adanc si dupa am tras cu ochiul in telefon sa vad mesajul cu pricina. Confirmarea tuturor banuielilor se adeverisera.
Mi s-a parut atat de amuzant incat am facut si o poza la textul cu pricina.

De ce am facut o poza? Raspunsul este foarte simplu. Imi venea sa vomit cand citeam acele randuri de fata cu oamenii din autobuz. Oare cum s-ar fi comportat organismul meu in cazul in care ar fi trebuit sa memorez acele randuri indurerate ale tanarului suferind? Probabil ca ar fi recidivat un testicul iar tatele ar fi inceput sa mi se mareasca.
Desi am o oarecare retinere si mainile tind sa se contorsioneze mai ceva ca si capul personajul principal din Exorcistul, am reusit sa le pacalesc ca voi scrie despre cum se fasoneaza armaturile intr-o constructie de beton.

Acum cat minciuna este proaspata, am sa va impartasesc randurile care or sa ma bantuie mult timp de acum incolo. Probabil pana maine cand cine stie ce voi mai vedea la cei care ar trebui sa fie barbatii de maine. Barbatii care vor incerca sa perpetueze specia fapt ce implica seducerea, curtarea si extazierea femelelor care au ovulat, oriunde in raza lor de locuit sau de muncit.

Pentru atmosfera si apreciere, in timpul lecturii foarte scurte, se recomanda aceasta PIESA de vioara.

Orice greseli gramaticale sunt considerate licente poetice pentru ca asa a vrut autorul sa isi materializeze tristetea si gandurile.
Without any further ado, I give you:

“Nu stiu ce sa mai fac si recunosc, am fost un prost si un handicapat. Iartama  vreau sa vorbesc din nou cu tine pe facebook. Doar daca vrei si eu imi cer scuze din nou pentru ce am facut. Imi pare rau…!
Fac orice ca sunt la mila ta dar promit sa fiu iar bun ca inainte.”

Dragi cititori, eu am plecat sa ma uit cu lupa dupa testicule, sper ca dupa ce lovesc cativa pereti cu pumnul o sa inceapa sa imi cada iar ca acum 20 de ani.

113